“Eigen, unieke kunst maak je zelf

Maak samen met Mijpe een kunstwerk dat past bij je persoonlijke smaak en/of interieur. Een specifieke plek in huis dat meer zegt – dat van betekenis is. Kunst maken om het leven en de liefde te vieren. Een cadeau voor een partner of een kunstwerk voor een speciale gelegenheid (jubilea). Een schilderij dat je zelf hebt gemaakt is opzienbarend. Het is uniek en heeft een verhaal. Jouw verhaal!

Kunst maken vraagt om professionele begeleiding. Werken aan jouw eigen kunst is een bijzonder proces. De   jarenlange ervaring als beeldend kunstenaar die Mijpe heeft, en de ervaring die zij heeft opgedaan als coach maken het mogelijk samen tot een begeerd resultaat te komen. Samen een kunstobject maken dat onbetaalbaar waardevol is voor diegene die van dat specifieke schilderij mag genieten.

Werken aan een eigen, echt schilderij is een bijzonder proces. Los van de intake en de voorbereidingen lukt het doorgaans in één intensieve dag tot het trotse resultaat te komen. Een dag die eruit haalt wat erin zit; in kleur het doek op. Het gaat ergens over, namelijk over jou, jullie of diegene voor wie het is. Je komt letterlijk en figuurlijk uit de verf. Niet zelden is het proces zo enorm mooi en verbindend.


Hoe, waar, wanneer

Personal Art wordt bij voorkeur gemaakt op de plek waar het komt te hangen. Dit kan zowel bij je thuis zijn, maar ook in het bedrijf. Het is als een sublieme feestdag, waarvoor ervaring niet nodig is; Mijpe ontdekt en ontwikkelt ieders talent.

Waarde, kosten en cadeau

De waarde van het proces van start tot en met ‘the making off’, inclusief linnen doek, alle materialen, kwaliteitsverf, champagne en foto/videomateriaal varieert vanaf 950 euro p.p. Het is een groots cadeau om jezelf of een ander te geven. Voor goede doelen is er de bereidheid om korting te geven.


“Het is echt een unieke belevenis en iedereen aan te raden!”

We wilden graag een bijzonder en uniek schilderij in onze woonkamer. Na lang zoeken vonden wij Mijpe, zij wilde ons begeleiden om ons eigen schilderij te maken. Zij had van verf tot doek voor ons geregeld! Echt een super ervaring en wij zijn trots en blij met het resultaat. Het is mooier dan we van te voren hadden gehoopt. Het is echt een unieke belevenis en iedereen aan te raden!

– Joost Luiten en Melanie Jane Lancaster